maandag 2 juni 2008

Robin van Persie gasthoofdredacteur Veronica Magazine

Robin van persie is gasthoofdredacteur van het blad Veronica Magazine. De speler van het Nederlands Elftal heeft eenmalig meegewerkt aan een speciale EK-editie. Het magazine word vanaf volgende week in een oplage van 5,1 miljoen bij de mensen op de mat bezorgd en verkocht in de winkel. Het is de grootste oplage ooit dat Veronica Magazine gekend heeft, normaal ligt de oplage rond het miljoen.
Van Persie liet zich voor de cover van het magazine o.a fotograferen in de EK-outfit uit 1988, toen Nederland kampioen werd. Verder staat er in het magazine een groot interview met de stervoetballer over zijn vrouw Bouchra en de band die hij met Claerence Seedorf heeft. Ook geeft hij de lezers kijktips. Of de stervoetballer volgende week al bij de eerste wedstrijd in actie komt is nog mar de vraag, de Arsenalspeler herstelt op dit moment van een blessure.

Veronica Magazine met als gasthoofdredacteur Robin van Persie ligt vanaf nu in de winkel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vind het altijd leuk om mediasites te bezoeken maar doordat jullie zo snel waren begonnen en het een tijdje stil hebben gezet denk ik dat veel bezoekers er geen vertrouwen meer in hebben dat het deze keer wel doorgaat, promotie zou geen slecht idee zijn denk ik. Zoals ik al eerder heb gevraagt zou ik graag willen weten wat voor extra's hier komen tov sites als zappen.blog en mediacourant. IKk zou het leuk vinden als nieuwe programma's hier wat breder/uitgebreider aan bod komen.
Veel succes allemaal

Anoniem zei

Beste Mart,

We zijn op dit moment nog druk bezig om de site te vernieuwen, zo krijgen we nog een nieuwe lay-out en binnenkort ook collumns verder zijn we er de hele zomer om precies in de gaten te houden welke zender met welke nieuwe tv programma,s gaat komen!