zondag 1 juni 2008

Nieuwe programma,s op RTL4 komend seizoen

Het komende seizoen zijn er weer veel nieuwe tv-programma,s te zien bij RTL4. De gehele programmering word natuurlijk pas bekend gemaakt tijdens de winterpresentatie, maar hier alvast een kleine greep.

Het moment van de waarheid ( presentatie: onbekend)
Nederlandse versie van het Amerikaanse Moment of Truth. Kandidaten kunnen geld verdienen door de waarheid te spreken. In de Amerikaanse versie gaat het als volgt: Kandidaten kunnen een half miljoen dollar winnen door 21 vragen eerlijk te beantwoorden. De vragen variëren sterk. Soms komt ook een ex-vriend of vriendin het podium op om over bepaalde onderwerpen uit het verleden vragen te stellen. Tot nu toe is er nog niemand geweest die de waarheid heeft gesproken.


RTL is op zoek nog op zoek naar kandidaten, je kunt je aanmelden via RTL.NL.


Bestemming Bereikt ( presentatie: John Williams)

In dit programma gaat John op zoek naar mensen die iets nieuws gaan doen in het buitenland
Bijvoorbeeld je geliefde in het buitenland weer ontmoeten, je adoptiekindje uit het buitenland ophalen of iets compleet anders, tijdens deze gebeurtenis volgt John deze mensen en maakt er een mooie regestratie van . Je kunt je aanmelden via RTL.NL.


Uitstel van Executie ( presentatie: Martijn Krabbé)

In dit programma helpt Martijn mensen die het finacieel moelijk hebben. Hij probeert hierin te voorkomen dat het huis van de gedupeerden moet worden verkocht aan de hand van executieverkoop. Mensen kunnen zich aanmelden via RTL.NL.


Million Dollar Wedding (presentatie: Wendy van Dijk)
Aan de hand van spellen bepaald het Nederlands publiek via de SMS wie het ideale stel is. Dit stel wint een million dollar wedding met alles erop en eraan zoals een prachtige jurk en een mooie huwelijksreis. Kandidaten kunnen zich op geven via RTL.NL.
Verder komen ook Marja en Liny terug zijn gaan op zoek naar poetstalenten ook hier kunnen poetstalenten zich opgeven via de site van rtl.

Nieuwe start

We gaan vanaf nu weer van start met non-stop nieuwsberichten uit medialand!