donderdag 5 juni 2008

Life & Cooking gaat door!

Life & Cooking gaat gewoon door, dat meldt RTL aan Carlo & Irene weblog. Er worden volgens de weblog 40 uitzendingen gemaakt.

(later meer)

Katja Schuurman in Singles

Katja Schuurman en Bracha van Doesburgh spelen een hoofdrol in de nieuwe
NET-5 serie Singles. Dat maakt Bracha vandaag bekend in de radioshow van
Ruud de Wild. Er is nog een derde hoofdrolspeler maar deze word later aangekondigd. “Het gaat over drie vrouwen. Het is een totaal nieuwe serie. Het is niet gebaseerd op Meiden van de Wit. Het is een heel ander ding. Het heet Singles. Ik ga nu niet alles zeggen, want straks krijg ik heel erg op mijn kop.”

Eingelijk wilde Bracha nog niks kwijt over de nieuwe serie: “Ik ga binnenkort in een serie spelen. Volgens mij willen ze dat nog naar buiten brengen, maar ik ga in een serie spelen. Ja, het is op NET 5 inderdaad.”

Katja Schuurman maakt binnenkort de overstap van BNN naar NET 5.

Banana Split terug!

Frans Bauer presenteert vanaf 2009 Bananasplit. De eerste uitzending is in februari 2009 te zien op Nederland 1, dat heet de TROS vandaag bevestigd. Toen de geruchten in april de ronde deden ontkende de TROS nog maar nu bevestigd de omroep de terugkeer van het candid-camera programma. Net zoals zijn voorganger zal Frans Bauer, Bekende Nederlanders in de maling nemen en dit opnemen met een verborgen camera. Hiermee neemt Frans Bauer het stokje over van Ralf Imbar die het programma vroeger presenteerde samen met zijn assistente Patty Brard. Frans Bauer gaat de show vooralsnog alleen presenteren, het programma krijgt een plekje op de zondagavond.