maandag 2 juni 2008

Nog steeds onduidelijkheid over Life & Cooking

Gisteren zou aan het einde van de uitzending bekend worden gemaakt of er een 9de seizoen komt van L&F. Maar net toen Carlo het antwoord wou gaan geven begon de aftiteling met bijbehorende muziek. Hierdoor konden wij niet verstaan wat Carlo zei. Gelukkig was daar nog de internetuitzending, deze zou meer duidelijkheid kunnen brengen, maar hierin maakte Carlo en Irene bekend dat het nog niet zeker is of er een nieuwe seizoen komt.

Maar Irene grapte hierin wel dat zij de vervanger van Daphne word bij Boulevard. Dit klonk niet echt serieus maar het zou natuurlijk zomaar kunnen. In dat geval zou het natuurlijk logisch zijn dat als zij Boulevard gaat doen er geen nieuw seizoen komt van L&F.

Ook bronnen binnen het programma melden dat er al wel duidelijkheid is over de toekomst, namelijk dat het programma stopt. Er zou nog wel een afscheidsuitzending worden gemaakt met daarin o.a hoogtepunten van 8 seizoenen Life and Cooking. Als dit waar is zou dat dan het einde betekenen van het duo Carlo en Irene? Nee, want ze hebben aangekondigt te komen met een persiflageprogramma.

Alles zou dus precies op zijn plek vallen, Irene gaat Boulevard doen, Carlo gaat verder met Ik Wed Dat Ik Het Kan en samen presenteren ze een persiflageshow. Er is nog niks zeker maar we wachten het allemaal af.

Geen opmerkingen: