maandag 2 juni 2008

Frits Sissing en het musical gala.

Vanavond presenteert Frits Sissing het 9de Musical Awards Gala. Vanaf half 9 breekt het feest los. Simone Kleinsma verzorgt de openingsact, maar ook Di-rect en een internationale artiest zullen optreden. Naast dat de ANWB,s publieksprijzen en de oeuvreprijs worden uitgereikt door onder andere Jeroen van der Boom, Liesbeth List en Willem Nijholt zijn er ook veel voorproefjes te zien op het komende theaterseizoen, namelijke voorproefjes van Sunset Boulevard met Simone Kleinsma en High School Musical. Verder ook nog beelden van Footlose, Sound of Music en Les Misérables.

Er worden veel prijzen uitgereikt namelijk 7 meer dan vorig jaar. Dit zijn de prijzen: negentien John Kraaijkamp Musical Awards, de oeuvreprijs en de ANWB Publieksprijzen voor beste grote en kleine musical. Een grote musical heeft minimaal twaalf castleden op toneel, een kleine musical maximaal elf.


Oook RTL Boulevard besteed veel aandacht aan de awards. Presentator Sipke-Jan is voor RTL4 aanwezig om verslag te doen vanaf de rode loper en dus te praten met genomineerden en oud winnaars.


RTL Boulevard 18:35 RTL 4, Musical Awards Gala 20:25 NED 1

Geen opmerkingen: