dinsdag 3 juni 2008

Irene Moors nieuwe presentator RTL Boulevard

Irene Moors en Winston Gerstanowitz worden samen de presentatoren van RTL Boulevard.

Dat zal een deze dagen bekend worden gemaakt. Ze volgen Daphne Bunskoek op, zij heeft bekend gemaakt te stoppen bij RTL. Eerder werd er al gespeculeerd over de opvolging, namen als Humberto Tan en Gordon werden genoemd, deze zijn om nog onbekende redenen afgehaakt.

Ook is het vrijwel zeker dat er een late editie van Boulevard komt, in de late uitzending om half 11 zal dan naar alle waarschijnlijkheid Beau van Erven Dorens de taak van presentator op zich nemen, Albert Verlinde zal hem dan bij staan. Of Albert ook nog als deskundige blijft fungeren in de vroege editie is nog niet bekend.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk dat Irene weer iets nieuws krijgt al vind ik haar niet zo geschikt voor dit programma, maar dat is mijn mening

Anoniem zei

komen er voornamelijk rtl berichten op dezesite te staan dan en hebben jullie dan ook al de cliffhanger foto van dit seizoen die is normaal al vrij vroeg bekend heb hem noog nergens gezien nu het ek gaat beginene en er minder mensen gaan kijken lijkt me de foto toch wel goed om nu overal langs te sturen ter publiciteit

Anoniem zei

Is trouwens wel link zoals jullie het bericht weergeven. Het is en blijft gissen totdat het nieuws officieel naar buitenkomt. Als blijkt dat er uiteindelijk definitief iets wordt besloten en het komt niet overeen met wat jullie hier plaatsen kan dat de geloofwaardigheid van deze site schaden. Daarom zou ik altijd zoiets tussen aanhalingstekens zetten, of hebben jullie al definitief gehoort dat het Irene wordt.

medialad zei

We zijn er zeker van dat Irene Moors het word.

Anoniem zei

Ok, dacht ff dat jullie het van mij bron hadden overgenomen, maar mooi dat jullie het voor elkaar gekregen hebben om dit eruit te krijgen bij rtl. Klasse ga zo door.

Thom zei

Wanneer wordt dat bekend van Life & Cooking? want hetzou vandaag op de site verschijnen...

medialad zei

Beste Thom,

RTL heeft nog niet gereageerd, we wachten af. Onze excuses dat we onze beloften niet zijn nagekomen.

(medialad is een vergissing bij het registreren)

Anoniem zei

Wat heb je gestuurd naar RTL dan?

Anoniem zei

Dit klopt niet hoor;)

Anoniem zei

Maak je geen zorgen mensen, dit is de grootste roddelblog van de medialandschap.

Ze zetten wat neer wat niet waar is, ze vullen zelfs dingen in wat nog niet eens bekend is.