dinsdag 3 juni 2008

De wandelgangen: Carlo Boszhard presentator HMVDW

Volgend seizoen start RTL4 met een nieuwe quiz: Het Moment van de Waarheid. 21 vragen worden er gesteld, en elke vraag die EERLIJK beantwoord wordt brengt geld op. Uiteindelijk kunnen er tienduizenden euro,s worden verdiend. De grote vraag is natuurlijk durft de kandidaat alle 21 pikante vragen eerlijk te beantwoorden?
Wie de show gaat presenteren was tot nu toe onbekend maar wij zijn er achter gekomen wie deze klus mag gaan klaren. Volgens goed ingevoerde bronnen word de presentator...... Carlo Boszhard. Het is nog niet offcieel bevestigd door RTL maar het word ook niet ontkend.
Afwachten dus of onze bronnen gelijk hebben of niet!

1 opmerking:

Anoniem zei

Zou jullie bron wel eens willen weten, volgens mij staat Gordon momenteel bovenaan het lijstje, Carlo is gevraagd maar heeft bedankt.

Verder Rtl Boulevard nieuws. Het ziet ernaar uit dat daphne wordt opgevolgt door Irene Moors. Winston blijft ook aan, ziet ernaar uit dat de dagen over deze 2 verdeelt gaan worden. Ook is duidelijk geworden dat een late editie van rtl boulevard er bijna doorheen is, in dat geval gaat Beau het presenteren, ze zijn er nog niet uit of Albert bij de vroege of late editie aanwezig is, beide is voor albert geen optie.

Zoals berichten hebben aangegeven zou Humberto aan het team toegevoegd worden maar humberto heeft een aanbieding gekregen om presentator te worden van het eredivisiekanaal met de live wedstrijden, en zal naar alle waarshijnlijkheid dus vertrekken bij rtl